Individuele Coaching

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

Je wilt graag anderen helpen en vindt het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen. Je wilt een betere balans tussen werk en privé.  Je streeft naar harmonie waarbij je conflicten uit de weg gaat. Je irriteert je aan de ander maar krijgt dat niet veranderd. Je gedachten cirkelen steeds rond, je komt er niet uit,  vindt het lastig om (de juiste) keuzes te maken. Op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, vind je het lastig een antwoord te vinden.

 

 

 

Wij begeleiden je graag

Herken je hier iets van en wil je daar graag verandering in aanbrengen? Drielink Coaching voorziet in de begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling en leert je kwaliteiten in te zetten zodat je de juiste keuzes kan maken. Het gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door je kwaliteiten te kennen en te benutten.

Anderen over Drielink Coaching

We kunnen zelf van alles vertellen, maar veel liever laten we mensen aan het woord die gecoacht zijn bij Drielink Coaching.

Het coachtraject heeft mij veel opgeleverd. In eerste instantie stond ik niet zo open voor verandering, ik vond vooral dat het lag aan de anderen en irriteerde me daar aan. De coaching heeft mij inzichten gegeven dat ik hetzelfde kan bereiken zonder emoties met meer rust en geduld.  C.H.

Als je iemand anders iets zou moeten uitleggen of vertellen over coaching door Dinga van Driel wat zou je dan zeggen? Dat Dinga vooral de juiste vragen stelt waardoor je zelf dichter bij de antwoorden komt. Zij gaat je niet vertellen hoe het zit, dat kan ook niet, maar door haar aanpak worden dingen voor jezelf verhelderd. Ze vraagt door.
Ik waardeer het coachtraject met een 8,5. Nina Versteeg

Dinga nodigt je uit om je verhaal te doen. Je wordt op je gemak gesteld doordat Dinga goed luistert en verduidelijkt wat je zegt. Ze houdt je ook een spiegel voor en daagt je uit om aan je leerdoelen te werken. Door de coaching heb ik meer inzicht gekregen in de manier van denken en werken van mijn collega’s. Ellen Bovenlander

Ipse de Bruggen

Meer testionials lezen over individuele coaching? Bekijk ze hier.

Werkwijze

Voor aanvang van een samenwerking starten we met een gratis proefsessie zonder verdere verplichting, zodat je kan bepalen of je in coaching datgene vindt wat jij zoekt en of er een match is met de coach. De coachingsessies duren ongeveer 1,5 uur.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie maken we een opzet en bepalen we je leerdoel waar we aan gaan werken gedurende het traject. Na elke sessie bepalen we welke opdracht je meekrijgt om tussen de sessies zelf uit te voeren. Deze tussenliggende periode is heel belangrijk: hier ga je de stappen maken die je graag wilt, uit je comfortzone, ervaren wat het is om te doen wat je echt wilt doen, en uit te spreken wat je graag doet. En daar leer je van.

Deze leerervaring bespreken we tijdens de volgende sessie. Tussentijds kun je ondersteuning krijgen via e-coaching: je rapporteert per e-mail wat je bevindingen zijn en je krijgt reactie. Je leert dat jij aan het stuur staat, de coach faciliteert en laat je ervaren wat het is om je kracht te voelen en je talenten te herontdekken.

Vervolgsessies

De duur van het traject is afhankelijk van je leerdoel. Over het algemeen hebben we in 6 tot 8 sessies grote stappen gemaakt en kunnen we afronden. Het gaat erom dat jij zonder coach alleen verder kunt met alles wat je tijdens het traject hebt geleerd en hebt ervaren.

Het is ook mogelijk om zogenaamde ‘APK’ momenten in te bouwen: na je traject heb je af en toe nog een ‘onderhoudsafspraak’. Om je weer even te herinneren waar het om ging, om die lastige situatie waar je op dat moment in zit te bespreken.

Hier hebben we gecoacht:

Hieronder een greep uit de bedrijven waar we gevraagd zijn voor individuele coaching.

Interesse in individuele coaching?

Individuele coaching gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door uw kwaliteiten te kennen en te benutten.