PSYCH-K®

Een eenvoudige methode om beperkende overtuigingen en stress aan te pakken.

PSYCH-K® als instrument voor mind reset

 

Ieder mens heeft overtuigingen. Hele bewuste, zoals: ik kan goed autorijden, maar ook minder bewuste, zoals: ik moet sterk zijn. Overtuigingen vormen we door ervaringen in ons leven en hebben een enorme invloed op hoe we ons gedragen en reageren op de wereld om ons heen. Soms zijn deze overtuigingen helpend, en soms belemmeren ze ons in ons doen en laten.

 

Het grootste gedeelte van ons gedrag is onbewust, naar schatting zeker zo’n 95%. We worden in ons dagelijkse leven dus eigenlijk voortdurend gestuurd door onbewuste processen. Vaak werkt dat prima, maar belemmerende overtuigingen, oude stress-patronen en onverwerkte traumatische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat we onszelf soms ook (onbewust) in de weg zitten of niet handelen op de manier die we graag zouden willen.

 

Bewust weten we vaak wat we willen en weten we zelfs dat overtuigingen zoals : ‘ik ben niet goed genoeg’ niet waar zijn. En toch kunnen dit soort overtuigingen onbewust toch steeds grip op ons krijgen, zonder dat we met ons bewuste brein precies begrijpen hoe.
Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ons lichaam kan ons veel vertellen over wat zich in ons onderbewuste afspeelt. PSYCH-K® is een methode die hier gebruik van maakt en kan helpen om die onbewuste en soms ongrijpbare patronen die ons in de weg zitten, te transformeren. Het is een snelle en laagdrempelige methode waarmee oude, negatieve overtuigingen worden aangepast naar wat nu ondersteunend is voor jou.

 

Wetenschappelijk onderzoek naar de Hele-Brein staat en PSYCH-K®

Twee wetenschappers, Jeffrey L. Fannin en Robert M. Williams, hebben onderzoek gedaan naar de werking van PSYCH-K®. In dit onderzoek lees je meer over o.a. het brein en het bewustzijn en onderbewustzijn.

 

Is PSYCH-K® iets voor jou?

 

Dus heb je last van stress- of angstklachten, een onverwerkte herinnering, fobie, trauma, een hardnekkig patroon of zit jou iets in de weg waar je niet helemaal je vinger op kan leggen? En sta je open voor een unieke manier om daarmee aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Disclaimer

Het PSYCH-K® proces is strikt beperkt tot het wijzigen van overtuigingen. Het doel is om de natuurlijke zelfgenezingsprocessen van de geest/het lichaam te activeren. Niet om gebruikelijke medische behandeling en medische zorg door gekwalificeerde artsen te vervangen.

Het PSYCH-K® proces is niet ontworpen om medische aandoeningen te diagnosticeren. Evenmin is PSYCH-K®ontworpen voor het behandelen en/of genezen van een ziekte, lichamelijke handicap, medisch probleem of geestesziekte, of deze nu chronisch of acuut is. PSYCH-K®is geen vervanging voor passende medische zorg of professionele geestelijke gezondheidszorg. PSYCH-K® is geen medisch advies en mag ook niet als zodanig worden behandeld. De Myrddin Corporation en het PSYCH-K® Center International, samen met de Facilitator, wijzen uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid af en zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, letsel of aansprakelijkheid die wordt geleden als gevolg van uw vertrouwen op PSYCH-K® processen voor het inschakelen van de natuurlijke zelfgenezende reactie van de geest/het lichaam.

Voor meer informatie ga je naar de site van PSYCH-K Nederland: https://www.dewerff.net/psych-k/

Ervaringsvideo over PSYCH-K®

Podcast OERsterk

Interview met Paula van der Werff, psychologe en PSYCH-K instructeur, en auteur van het boek: ‘Neem de regie over jezelf’.

Anderen PSYCH-K® bij Drielink Coaching

We kunnen zelf van alles vertellen, maar veel liever laten we mensen aan het woord die begeleid zijn met behulp van PSYCH-K®
bij Drielink Coaching.

Mijn belangrijkste doorbraak is geweest dat ik mijn trauma goed heb kunnen verwerken door deze twee sessies

Ik merk dat na de sessies die ik heb gehad beter in mijn vel zit. De PSYCH-K methode waar de coach mee werkt vind ik prettig. Er zijn eigenlijk geen dingen geweest die niet voor mij hebben gewerkt.

 Ik waardeer het traject met een 10. .Het heeft mij goed geholpen in mijn verwerkingsproces, Dinga gaf me een veilig gevoel.

AL, mei 2023

De PSYCH-K sessie heeft me eerst wel een beetje verward, ik snapte het niet helemaal en later merkte ik dat ik het ook niet hoef te snappen. Ik vond het moeilijk om mijn gevoel helemaal de loop te laten, dat is mijn geautomatiseerde reactie, ik schiet dan een beetje op slot. Het liet me inzien dat ik wat meer op m’n gevoel mag vertrouwen en het hoofd wat meer achterwege mag laten. Hoewel ik de overtuigingen wat lastig vond om te formuleren, merk ik al een verandering in mezelf sinds de deze sessie, ik voel me lichter. Heel fijn!

Ik voelde me op m’n gemak bij Dinga. Ze brengt ontspannenheid en vrolijkheid over. Dat is heel prettig want het stelde mij op m’n gemak. Ik kreeg het gevoel dat ik kon vertellen over wat me dwars zit zonder dat ze een oordeel zou vormen. De voorbereiding en terugkoppeling achteraf komt heel zorgvuldig op me over, da’s fijn!

Dank je wel Dinga, dit heeft me écht wat gebracht!

Ik waardeer de sessie met een 8.5 Jozy Gallmann, 4 april 2023

Na de PSYCH-K sessie merkte ik meer innerlijke rust en reageer ik anders op informatie die ik ontvang. Waar ik eerder gelijk reageerde, leg ik het nu naast mij neer. Ik heb gisteren deze sessie gehad en merkte direct al ontzettend verschil in de spanning die ik eerder voelde bij het ontvangen van bepaalde informatie.
Ik heb het gevoel dat mijn software opnieuw geprogrammeerd is.

Ik heb in 1 sessie mijn doel bereikt, wat een verschil! dat waardeer ik met een 8.
Je hoger en onder bewustzijn hebben meer invloed op je dan je denkt. Met PSYCH-K kan je je software opnieuw programmeren en zo sommige gedachten ombuigen/aanpassen waardoor je minder spanning ervaart in het leven.

Ik heb het idee dat veel mensen hierbij gebaat zijn en zie dit graag terugkomen bij de zorgverzekering dat sessies gedeeltelijk vergoed worden. Lijkt mij slim! Emmy van Woggelum, 31 maart 2023

Tijdens een retraite kon ik een PSYCH-K sessie van 1 uur boeken bij Dinga. Ik liep aan tegen behoefte om (onzinnig) te snoepen. We hebben gewerkt aan de onderbewuste negatieve overtuigingen en deze omgezet naar positieve overtuigingen.
Effect: ik voel daadwerkelijk dat dingen zijn veranderd, meer bewustwording. Maar ook dat een dag ongemerkt voorbij gaat zonder de behoefte aan onzinnig snaaien. Ik leef gezond, geniet van het leven waar lekker eten en drinken bij hoort. Maar niet meer zonder er bij na te denken foute suikers tot me te nemen.
Ik voel me zelfverzekerder, minder afhankelijk. Ik ben eigenaar van mijn eigen mentale en fysieke gesteldheid en dat voelt heel goed. In het begin vond ik het lastig om te voelen wat werd bedoeld. Nu zijn de overtuigingen die ik had en zijn behandeld inderdaad van positief naar negatief. Ik ben me ook meer bewust van negatieve overtuigingen en dan ga ik daar gelijk over nadenken en hoe deze om te buigen naar iets positiefs.
Ik waardeer deze PSYCH-K sessie met een 8. Ik ben heel blij met de sessie en dat dit zo werkt in een uurtje. één sessie heeft echt wonderen verricht. Jolande Kanters, 29 maart 2023

Meer testimonials lezen over PSYCH-K? Bekijk ze hier.

Interesse in een PSYCH-K® sessie?