Individuele Coaching

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

Je wilt graag anderen helpen en vindt het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen. Je wilt een betere balans tussen werk en privé.  Je streeft naar harmonie waarbij je conflicten uit de weg gaat. Je irriteert je aan de ander maar krijgt dat niet veranderd. Je gedachten cirkelen steeds rond, je komt er niet uit,  vindt het lastig om (de juiste) keuzes te maken. Op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik ,vindt je het lastig een antwoord te vinden.

Herken je hier iets van en wil je daar graag verandering in aanbrengen? Drielink Coaching voorziet in de begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling en leert je kwaliteiten in te zetten zodat je de juiste keuzes kan maken. Het gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door je kwaliteiten te kennen en te benutten.

 

Het coachtraject heeft mij veel opgeleverd. In eerste instantie stond ik niet zo open voor verandering, ik vond vooral dat het lag aan de anderen en irriteerde me daar aan. De coaching heeft mij inzichten gegeven dat ik hetzelfde kan bereiken zonder emoties met meer rust en geduld. 

C.H.

Interesse in individuele coaching?

Individuele coaching gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door uw kwaliteiten te kennen en te benutten.