Individuele Coaching

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

Je wilt graag anderen helpen en vindt het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen. Je wilt een betere balans tussen werk en privé. Je streeft naar harmonie waarbij je conflicten uit de weg gaat. Je irriteert je aan de ander maar krijgt dat niet veranderd. Je hebt te veel stress en vindt het lastig om dit te compenseren. Je legt de lat vaak te hoog, je hebt last van je perfectionisme. Je gedachten cirkelen steeds rond, je komt er niet uit,  vindt het lastig om (de juiste) keuzes te maken. Op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, vind je het lastig een antwoord te vinden.

 

 

 

Wij begeleiden je graag

Herken je hier iets van en wil je daar graag verandering in aanbrengen? Drielink Coaching voorziet in de begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling en leert je kwaliteiten in te zetten zodat je de juiste keuzes kan maken. Het gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door je kwaliteiten te kennen en te benutten.

Anderen over Drielink Coaching

We kunnen zelf van alles vertellen, maar veel liever laten we mensen aan het woord die gecoacht zijn bij Drielink Coaching.

De coaching bij Drielink Coaching heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd om van me af te bijten , ik kom zekerder over, kan laten zien wie ik ben. Het heeft me uiteindelijk een andere werkgever opgeleverd.
Ik waardeer de coaching met een 8.

Eric van Zwam, oktober 2019

Door de coachgesprekken maak ik nu de keuzes zelf, en zie ik in dat die ook het beste werken .
Ik doe zoveel mogelijk dat wat bij mij past en waar ik energie van krijg.
Bij aanvang traject had ik twee banen intern en nu 1 baan. En we hebben een nieuw huis op een nieuwe plek. Dinga is een ervaren coach. Ze heeft snel de kern te pakken. Ze coacht op een luchtige manier waarbij voldoende ruimte is om te lachen. Persoonlijk maar tevens professioneel. De hulpmiddelen die ze hanteert stemt ze op je af.
Ik waardeer de gesprekken met een 8.

Marloes van den Heuvel, augustus 2019

Ik heb door de coachgesprekken met Dinga meer duidelijkheid voor mijzelf geschapen…meer openheid naar mijzelf toe…bewust geworden van mijn eigen belemmerende gedachten. Wat ik prettig vond: Dinga pakt snel door, ik kreeg snel inzicht hoe het ‘probleem te benoemen en er samen aan te werken. Ik kreeg vooral duidelijkheid .Het ging vanzelf…ik kon praten…keek in de spiegel kreeg antwoord met behulp van Dinga door de reflectie.
Ik waardeer het traject met een 8+

Trieke Hummel, september 2019

Meer testionials lezen over individuele coaching? Bekijk ze hier.

Werkwijze

Voor aanvang van een samenwerking starten we met een gratis proefsessie zonder verdere verplichting, zodat je kan bepalen of je in coaching datgene vindt wat jij zoekt en of er een match is met de coach. De coachingsessies duren ongeveer 1,5 uur.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie maken we een opzet en bepalen we je leerdoel waar we aan gaan werken gedurende het traject. Na elke sessie bepalen we welke opdracht je meekrijgt om tussen de sessies zelf uit te voeren. Deze tussenliggende periode is heel belangrijk: hier ga je de stappen maken die je graag wilt, uit je comfortzone, ervaren wat het is om te doen wat je echt wilt doen, en uit te spreken wat je graag doet. En daar leer je van.

Deze leerervaring bespreken we tijdens de volgende sessie. Tussentijds kun je ondersteuning krijgen via e-coaching: je rapporteert per e-mail wat je bevindingen zijn en je krijgt reactie. Je leert dat jij aan het stuur staat, de coach faciliteert en laat je ervaren wat het is om je kracht te voelen en je talenten te herontdekken.

Vervolgsessies

De duur van het traject is afhankelijk van je leerdoel. Over het algemeen hebben we in 6 tot 8 sessies grote stappen gemaakt en kunnen we afronden. Het gaat erom dat jij zonder coach alleen verder kunt met alles wat je tijdens het traject hebt geleerd en hebt ervaren.

Het is ook mogelijk om zogenaamde ‘APK’ momenten in te bouwen: na je traject heb je af en toe nog een ‘onderhoudsafspraak’. Om je weer even te herinneren waar het om ging, om die lastige situatie waar je op dat moment in zit te bespreken.

Hier hebben we gecoacht:

Hieronder een greep uit de bedrijven waar we gevraagd zijn voor individuele coaching.

Interesse in individuele coaching?

Individuele coaching gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door uw kwaliteiten te kennen en te benutten.